IK

Silvia van den Bogaerdt

Na ruim 18 jaar in de marketing communicatie ben ik geraakt door het gedachtegoed en vakgebied identiteitsmarketing en ben ik gestart met ID Kompas.

Ik wil van toegevoegde waarde en van betekenis zijn; anderen laten groeien en ontwikkelen. Dat doe ik enerzijds door ondernemers en organisaties te ontzorgen in marketing communicatie en anderzijds door hen te laten ontdekken wie ze zijn, wat zij kunnen en willen betekenen in de maatschappij.

Waar ik in geloof

Ik geloof dat bedrijven en mensen die uitgaan van waar zij goed in zijn en vooral van wat zij willen betekenen voor anderen handelen vanuit hun beste zelf. Ik geloof dat dit leidt tot een oprechte, respectvolle samenwerking en samenleving die de toekomst heeft, waar een ieder tot zijn recht komt. Dit brengt verbinding tot stand en die houdt stand en dit is lonend in alle opzichten.

Wat ik wil betekenen

Ik begeleid ondernemers in MKB in hun ontdekkingstocht wat de bedrijfsidentiteit is, welke betekenis zij willen hebben en hoe zij dat kunnen implementeren in het bedrijf of de organisatie. Dan ondervinden zij dat dit lonend is, voor henzelf en voor hen voor wie zij van betekenis zijn.

Ik wil dat ondernemers merken dat als zij op deze wijze denken, doen en handelen, dat zij authentiek en prettig ondernemen en hun imago verstevigen.

Juist MKB-bedrijven: betrokken, waar de kracht zit in de persoonlijke aandacht en relatie. Daarin maken zij het verschil en dat laat ik ze (her)ontdekken. Het leidt tot diepgaande en langdurige relaties, die een beter financieel rendement tot gevolg hebben.

Welk verschil ik denk te kunnen maken

Ik ben een betrokken luisteraar die met de juiste vragen je prikt en prikkelt en jou laat inzien en je bewust laat worden waarin en waarmee jij schittert.

Ik weet hoe het is om op zoek te zijn naar wie je bent, waar je goed in bent en voor wie je van betekenis wilt zijn en heb ervaren wat het je brengt als je de antwoorden op die vragen hebt gevonden en tot uitdrukking kunt brengen.

Door mijn marketing communicatie kennis en ervaring kan ik je ontzorgen in dit werkveld en adviseren welke mogelijkheden je daarin tot je beschikking hebt. En door mijn leer- en nieuwsgierigheid heb ik kennis van aanverwante organisatiezaken.

Waaraan je mij herkent

Ik ben gedreven, doortastend en bevlogen jou die stappen verder te laten zetten, zodat jij met je bedrijf van toegevoegde waarde bent. Persoonlijke aandacht en oog voor detail zorgen voor het vertrouwen dat jij nodig hebt je betekenis te vinden en uit te dragen.

Wanneer ben ik geslaagd

Als ik merk aan de bedrijven die ik begeleid, dat zij vanuit betekenis denken en richting medewerkers en klanten handelen en dat dit lonend is voor ze, dan ben ik geslaagd.

Bel me voor een kennismaking en wat ik voor jou kan betekenen: 06 – 51 87 06 41

© 2020 ID Kompas